Musikalsk foredrag - " Livet og døden - får kærlighed til hverdagen i en sårbar verden" | Nykøbing Falster Sogn

Dato Onsdag d. 11. november 2020, kl. 19:00
Sted Kirkepladsen 1, 4800 Nykøbing F, Kirkepladsen 1, 4800 Nykøbing Falster

Livet og døden – få kærlighed til hverdagen i en sårbar verden. Musik, sang og ord til refleksion.
Livets endeligt er et uafrysteligt vilkår. Vi mennesker fortrænger det nemt som et ubekræftet rygte. Foredraget ønsker at rette opmærksomheden på livets afslutning, for at livet indtil det slutter kan få en rigere fylde. Vores forhold til døden har med andre ord betydning for vores forhold til livet.
Arrangementet er med operasanger Merete Laursen og sygehuspræst Thomas Gudbergsen, som med ord, musik og sang belyser konkrete temaer, forbundet med livets afslutning. Død, længsel og sorg, men også kærlighed, taknemmelighed og opstandelseshåb