Mindestund | Nykøbing Falster Sogn

Sted Kirkepladsen 1, 4800 Nykøbing Falster
Birthe Friis
Mindestund

Ethvert menneske, der fødes her på jorden, skal dø. Det kan vi forstå med vores forstand. Men når vores elskede og kære dør fra os, kan det være smerteligt og næsten uforståeligt. Gud er med vores døde, han oplyser døden med sit lys. Men Gud er også et lys for os, når vi sidder i smerten og savnets mørke, og den smerte og det savn vil vi give rum og tid ved lille mindestund, hvor vi mindes vores elskede og kære onsdag den 10. marts kl. 17.15 i Klosterkirken med sygehuspræst Birthe Friis. Vi tænder lys, for dem vi tænker på, vi beder sammen, velsignes og lægger vores urolige tanker og smertelige savn i Guds hånd.