De ni Læsninger | Nykøbing Falster Sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 13. december 2020, kl. 19:30
Jannie Edelberg Nielsen
De ni Læsninger

”De Ni Læsninger” med medlemmer af menighedsrådet, sangere fra Klosterkirkens Kor, præst, Jannie Edelberg Nielsen og organist, Jan Ole Vanggaard.
Også i år holder vi den traditionsrige musikgudstjeneste - De Ni Læsninger, hvor tekster, salmer og musik går hånd i hånd og leder os igennem hele bibelhistorien som forberedelse til julen.
Teksterne oplæses af medlemmer af det nytiltrådte menighedsråd. Mellem læsninger bliver der plads til refleksion, når der fra kirkens prægtige orgel sættes musik til teksterne, og når korister fra Klosterkirkens Kor synger nogle af juletidens salmer. Sammen skal vi synge nogle af adventstidens salmer.
Der er gratis adgang!