Pilgrimsvandring | Nykøbing Falster Sogn
Mandag d. 1. juni 2020, Kl. 09:00 til kl. 16:00

Vi genoptager vores gamle tradition og indbyder til vandring mandag den 1. Juni, hvor vi har et stort håb om, at verden igen er normal. Det at vandre sammen giver på en helt speciel måde mulighed for at samtale om det, der hører både himmel og jord til. Håber du har lyst til at være med, også selv om du aldrig har prøvet det før. 16 km lyder måske som en udfordring, men med gode vandresko og passende pauser, er det slet ikke så slemt.

Vi mødes i Nordresalen til en kop morgenkaffe kl. 9.00. Derefter vandrer vi ud i det danske sommervejr på en tur, der er planlagt til ca. 16 km. Turen går over Tingsted, Stubberup, skovene nord for Nykøbing F. Og tilbage til Nordre Kirke, hvor vi har en gudstjeneste kl. 16.00. Som vanligt slutter vi dagen med en god middag i Nordresalen.

Der vil være ledsagevogn, som kan transportere de medbragte rygsække, og undervejs vil der blive serveret kaffe og andre forfriskninger. Husk en madpakke til frokost.

Prisen for dagen vil være 200 kr.

Tilmelding på telefon 20 45 11 04 eller på mail til rl@km.dk På udvalgets vegne sognepræst Poul Stenberg og kordegn Ragna Lollike