Birgitta Pilgrimsvandring fra Maribo | Nykøbing Falster Sogn

• This event has already taken place.
Onsdag d. 10. juli 2019, kl. 09:00

Onsdag den 10. juli vil der være Birgitta Pilgrimsvandring med kropsbøn med sygehuspræst Birthe Friis og sognepræst Tom Friis. Vi indleder med morgensang i Maribo Domkirke kl. 9.00. Derefter tager vi en kop kaffe eller the med bolle (20 kr.) i PilgrimsHuset. Vi går 7,5 km. ud til Engestofte Kirke. I kirken findes den gamle Birgitta altertavle fra Birgittas Klosterkirke i Maribo. Ved kirken spiser vi vores medbragte madpakke. Efter en lille samling i kirken går vi derefter de 6,5 km. tilbage til PilgrimsHuset Maribo. Hvis du har problemer med at gå 13 km., kan du evt. blive kørt tilbage til PilgrimsHuset fra Engestofte Kirke. Husk vand, madpakke og evt. noget at sidde på, når vi spiser madpakker i græsset ved Engestofte Kirke. Tilmelding er ikke nødvendig, men du evt. kontakte Birthe Friis på telefon 29 47 06 33, hvis du har spørgsmål til vandringen.