Onsdag d. 10. april 2019, kl. 17:45

Inden længe bevæger vi os ind i den tid på året, hvor det mørkner allerede hen på eftermiddagen. Så er det godt at kunne træde ind i et fællesskab af lys og sang med Fyraftensgudstjeneste. Her vil man finde fred efter en travl dag, eller måske trænger man bare til den mulighed for eftertænksomhed, Fyraftensgudstjenesten kan skabe rum for.

I forlængelse af Fyraftensgudstjenesten er der mulighed for at deltage i filmstudiekreds i Klosterfløjen.  Vi skal se film, der rører, glæder og provokerer, film med indhold og stof til eftertanke. Vi begynder kl. 18 med lidt smørrebrød og samvær inden, vi sammen ser aftenens film. Hvis man ønsker at deltage i filmaftenen samt spise smørebrød skal man tilmelde sig til Birgitte Jansen, Nykøbing F. Sogns Administration – tlf. 21 14 40 78 eller mail: bj@nykfsogn.dk senest kl. 12.00 mandagen før arrangementet. Pris for smørebrød Kr 50,00.

John Andersen
Klosterfløj