koncert med Klosterkirkens Kor | Nykøbing Falster Sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 17. november 2022, kl. 19:30
Sted Kirkepladsen 3, 4800 Nykøbing F, Kirkepladsen 3, 4800 Nykøbing Falster

Torsdag den 17. november 2022 kl. 19.30

Uropførelse af korværk af Peter Bruun med tekst af Knud Romer

Ord og toner forenes i en fælles leg

hvor intet tema er for stort eller for småt,

og hvor alt på magisk og fornuftig vis forenes og foreviges

Korværket "Faldet fra himlen" med tekst af Knud Romer og musik af komponisten Peter Bruun uropføres denne aften af Klosterkirkens Kor under ledelse af organist og kantor Jan Ole Vanggaard. Værket er bestilt i anledning af Fuglsang Musikforeningens 25-års jubilæum i foråret 2021, men grundet covid-19 er koncerten udskudt til efteråret 2022. Det nye korværk er bl.a. muliggjort ved støtte fra Guldborgsund Kommune, Augustinusfonden og Louis Hansens Fond.

Udover det nye værk præsenterer koret en række eksempler på den danske kormusik-tradition, hvor Carl Nielsen fylder en del, men der bliver også plads til andre danske komponister, og et par fællessange.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Fuglsang Musikforening og billetter sælges for 150 kr,- ikke-medlem /75 kr,- medlem på fuglsangmusikforening.dk eller ved døren fra kl. 18.30.