Nytårskoncert i Klosterkirken | Nykøbing Falster Sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 30. januar 2022, kl. 16:00
Sted Kirkepladsen 3, 4800 Nykøbing F, Kirkepladsen 3, 4800 Nykøbing Falster

NYTÅRSKONCERT I KLOSTERKIRKEN

Rykket fra den 23. januar kl. 15.30 til den 30. januar kl. 16.00

Vær med til at skyde 2022 i gang med Ensemble Storstrøms traditionsrige nytårskoncert. Ensemblet inviterer til en overdådig og overraskende musikfest i selskab med den skønne svenske sopran Amelia Jakobsson. Amelia Jakobsson har vundet talrige priser med både sang og cello! – og har sunget på scener i store dele af Europa. Ensemblet glæder sig til at præsentere denne spændende kunstner for publikum.

Programmet byder på kendte opera-arier, klassiske perler af bl.a. Lumbye, Gershwin og Massenet - og måske et par nytårsløjer.

Koncerten varer ca. 2 timer inkl. pause. I pausen bliver der serveret et glas bobler.

BILLETTER: Voksne: 100 kr. Børn og unge under 18 år: Gratis – Følg linket: https://place2book.com/da/sw2/sales/6i1els0miy

Eventuelle overskydende billetter kan købes i kirken på koncertdagen. Billetsalget starter, når dørene åbnes kl. 15.30.

VÆR VELKOMMEN!

Arrangeret i et samarbejde mellem Guldborgsund Kommune, Ensemble Storstrøm og Nykøbing F. Sogn.