Børnekoncert "Noahs ark" | Nykøbing Falster Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Børnekoncert "Noahs ark"

SEP
10

Børnekoncert "Noahs ark"


Dato Lørdag d. 10. september 2022, kl. 14:00
Sted Grønsundsvej 32, Grønsundsvej 32, 4800 Nykøbing Falster
Medvirkende
TrioFabula
Børnekoncert "Noahs ark"

”Noahs ark” Børnekoncert

Lørdag den 10. september kl. 14 i Lindeskovkirken. En engel synger – men der er ingen, der lytter. De voksne har alt for travlt med at skændes – de er helt holdt op med at tale sammen, synge og lege. Så Gud bliver vred, og han beslutter, at nu skal jorden vaskes fin og ren.

Men der er én, der er sød. Det er Noah. Han synger og leger, kysser sin kone og krammer alle sine børn. Så Noah skal bygge et stort skib – en ark – og bo der med sin familie og alle dyrene i et helt år, indtil regnen stopper, og arken støder på grund.

Nu får duen en vigtig opgave – den skal finde en grøn kvist. Når Noah får kvisten, varer det ikke længe, før alle igen kan forlade arken, se op mod himlen og blive svimle af glæde over lyset og regnbuen. Derfor siger Noah også tak. Mange tak. Mange mange tak. Mange mange mange TAK!

De fleste kender historien om Noahs Ark, men i TRIOfabulas hænder får historien en ekstra dimension. Forestillingen er udviklet over en årrække, og da målgruppen kræver den største varsomhed i formidlingssituationen, er det non-verbale efterhånden blevet skærpet mere og mere.